15.6 C
De Bilt

Hardloopclinic voor beginnende lopers georganiseerd door Loopgroep De Zandstuve

Vroomshoop – Loopgroep De Zandstuve organiseert opnieuw een hardloopclinic voor beginnende hardlopers. Deze clinic start op woensdag 29 maart, duurt 13 weken en wordt op woensdag 21 juni afgesloten met een testloop van 5 kilometer. De clinic wordt gegeven op woensdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.00 uur.

Met trainingsschema

In de dertien weken wordt de deelnemers de basisbeginselen van het hardlopen bijgebracht. Iedereen die aspiraties heeft om nu eindelijk eens te beginnen met hardlopen óf om zichzelf te verbeteren is van harte welkom. Naast deze wekelijkse begeleide training, moeten deelnemers om vooruitgang te boeken elke week minstens één keer voor zichzelf trainen. Ze krijgen daarvoor een handig trainingsschema.

Aanmelden hardloopclinic

Doel van de clinic is de deelnemers met een verantwoorde trainingsopbouw en technische loopscholing met plezier te laten hardlopen. Naast de looptraining is ook het versterken van het hele lichaam een trainingsdoel. Deelname kost 60 euro. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op https://loopgroep-dezandstuve.nl/aanmeldformulier-clinic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio