11.5 C
De Bilt

Het Akkerhus Ypelo: expositie van geschilderde stillevens door Gé Roessink uit Enter

Sinds juli 2023 is er in Kulturhus Het Akkerhus in Ypelo weer een nieuwe expositie van kunstwerken te bewonderen met deze keer geschilderde stillevens van kunstschilder Gé Roessink uit Enter.

Gé Roessink heeft in 1983 een cursus schilderen gevolgd. Hij was toen als (huis)schilder in dienst bij een bedrijf. In zijn vrije tijd maakte hij schilderijen. In 1989 begon Gé voor zichzelf en had hij jaren lang geen tijd meer voor zijn grote hobby. In 2010 pakte hij de draad weer op. Nu maakt hij elk jaar een prachtig schilderij. Gé schildert bij voorkeur stillevens. Geheel volgens een eigen compositie, waaraan hij veel tijd besteedt en dat is ook te zien bij de werken uit deze prachtige expositie!

Vrij binnenlopen in het Akkerhus

Op de vrijdagmiddagen 28 juli, 25 augustus, 29 september en 27 oktober 2023, van 14.00 uur tot 16.00 uur is het Akkerhus speciaal voor de expositie opengesteld. De koffie staat klaar; de toegang is gratis, u kunt vrij binnen lopen en u bent dan ook van harte welkom!

Voor groepen e.d. is bezoek op afspraak ook mogelijk op andere tijden. Daarvoor kunt u mailen of bellen met de beheerder van Het Akkerhus via beheerder@akkerhus.nl of 06 12 28 85 70.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio