6.4 C
De Bilt

Het Ravijn is klaar voor een spetterende zomer

Nijverdal – Als de temperatuur het toelaat 23 april kan men bij zwembad Het Ravijn ook weer buiten zwemmen. Met de zomer in aantocht belooft het – na een periode waarin alles op een lager pitje heeft gestaan – een spetterende zomer vol activiteiten te worden.

Flexibele openingstijden

Bij zwembad Het Ravijn zijn gedurende de zomer zowel de binnen- als buitenbaden geopend. In de afgelopen jaren is geëxperimenteerd met flexibele openingstijden op basis van de (verwachte) buitentemperatuur. Dit om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van de klanten. Zo zijn bij hoge temperaturen de buitenbaden bijvoorbeeld langer open gebleven. Uit de positieve reacties bleek dat dit erg gewaardeerd werd.

Voordelig zwemmen bij het Ravijn

Tijdens de zomer kan men bij Het zwembad voordelig zwemmen met de 60-badenzomerkaart.

Vroege vogels profiteren van extra korting. Wie de Ravijn-zomerkaart voor 1 mei 2022 aanschaft betaalt geen € 76,80, maar slechts € 61,50!

Met de zomerkaart kan men 60 keer zwemmen in de periode 23 april t/m 28 augustus 2022. Tijdens de openingstijden voor vrijzwemmen is de zomerkaart:

•            geldig voor jeugd èn volwassenen

•            in binnen èn buitenbaden

•            door meerdere personen te gebruiken

Verkoeling, rust, sport & spel

Op de grote ligweide kan men heerlijk zonnen of verkoeling zoeken in één van de buitenbaden. Ook zijn er verschillende sport- en spelvoorzieningen, zoals een pannacourt, kabelbaan, calisthenicsparcours, beachvolleybalveld en voor de allerkleinsten zijn er aantrekkelijke speelvoorzieningen met apart verwarmd peuterbad.

Op de website www.hetravijn.nl staan altijd de actuele openingstijden. Ook kan men bellen met de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg – tel. 0548-630600.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio