17.3 C
De Bilt
maandag, 27 juni 2022

Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer in Hengelo 

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht. Ervaren OV-ambassadeurs geven (aankomende) reizigers advies en tips over het reizen met trein of bus.

Zelfstandig kunnen reizen

Langer zelfstandig kunnen reizen draagt bij aan persoonlijke zelfredzaamheid. Ervaren OV-ambassadeurs omarmen dit en helpen 55-plussers graag op weg. Vragen over het reizen met bus of trein zoals: ‘Hoe vraag ik een ov-chipkaart aan? Welk abonnement past het best bij mij?’ worden door hen toegelicht. Elke maand vindt dit speciale inloopspreekuur plaats.

Tijden

Wanneer: maandag 16 mei 2022
Hoe laat: 10.30 – 12.00 uur
Waar: Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34, Hengelo

Telefonisch spreekuur

Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden.  Zij zijn bereikbaar op nummer: 038 – 303 70 10. 

  • Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur  
  • Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur  
  • Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur

Interactieve online informatiebijeenkomsten

Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de website. Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.  De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio