9.6 C
De Bilt

Loopgroep de Zandstuve organiseert Zandstuve Boslopen

Loopgroep De Zandstuve organiseert op zaterdag 13 januari de Zandstuve Boslopen. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een uitdaging in een schitterende bosrijke omgeving. De wedstrijd is ook dit jaar onderdeel van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie. De andere vier wedstrijden zijn de Lemelerbergloop (Lemele), De Zwarte Dennencross (Punthorst), de Aco Van Elderen Crossloop (Ommen) en de Oldemeijercross (Hardenberg). Meedoen aan één van deze loopwedstrijden kan uiteraard ook.

Tijdens de Zandstuve Boslopen op zaterdag 13 januari kunnen deelnemers kiezen voor verschillende afstanden. De jeugd loopt 1500 meter (twee rondes van 750 meter). De deelnemers van de 5 kilometer lopen één ronde en de hardlopers van de 10 kilometer zullen twee rondes van 5 kilometer afleggen. Ook dit jaar is er weer een canicross van 5 kilometer, waar lopers samen met hun hond aan mee kunnen doen.

Georganiseerd door Loopgroep de Zandstuve

De start van deze Vroomshoopse loopwedstrijd dwars door het rustieke Zandstuvebos is aan de Bosweg, een onverharde weg langs de rand van het bos, die bereikbaar is via de sportvelden op Sportpark De Bosrand. Meer informatie, bijvoorbeeld over het inschrijven, is te vinden op de website van de loopgroep: www.loopgroep-dezandstuve.nl/zandstuve-boslopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio