18.2 C
De Bilt

Losser brengt Geldkrant uit in samenwerking met Nibud

Losser – Deze week valt de Geldkrant bij iedereen in de brievenbus. De huis-aan-huis krant die de gemeente Losser in samenwerking met het Nationaal Instituut voor budgetvoorlichting uitgeeft. De Geldkrant is een makkelijke wegwijzer voor inwoners. In de Geldkrant staan tips om grip op de besteding van uw geld te krijgen én te houden. En informatie over regelingen in Losser zoals bijzondere bijstand of de zorgverzekering die je via de gemeente Losser kunt afsluiten.

Geldkrant geeft veel informatie en tips

In de krant vindt u ook een overzicht van organisaties die kunnen helpen als u daar behoefte aan hebben.  Houd uw brievenbus in de gaten of lees De Geldkrant op www.losser.nl. Het is een gevleugelde uitspraak: ‘geld maakt niet gelukkig’.  Maar uit onderzoek blijkt dat geen grip op geld  hebben, mensen ongelukkig en onrustig maakt. En vaak staat dat leuke en mooie dingen in de weg.

Vroegtijdig geldproblemen aanpakken

Wethouder Anja Prins: “Ik beveel de geldkrant van harte aan. In de krant staan handige tips, informatie over regelingen en waar u in Losser terecht kunt als u geldproblemen heeft. Het is niet altijd makkelijk om rond te komen met weinig inkomen of als u plotseling met onverwachte kosten te maken krijgt. Is dat het geval? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de gemeente! Vroegtijdig over geldproblemen praten en hulp zoeken kan erger voorkomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio