14 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Losser slaat brug tussen streekproducten en mode op 30 april

Losser Een wervelende en verrassende modeshow. Dat is wat het publiek dat komende zaterdag de maandelijkse boerenmarkt met streekproducten in Losser aandoet, mag verwachten. Een gigantisch lange catwalk over de Brinkstraat via het Teylersplein naar de Raadhuisstraat neemt de bezoeker mee in de nieuwste hippe mode die je in het voorjaar en de zomer echt moet dragen. Fashion is passion, dat staat buiten kijf.

Een wervelende en verrassende modeshow. Dat is wat het publiek dat komende zaterdag de maandelijkse boerenmarkt Losser aandoet, mag verwachten. Een gigantisch lange catwalk over de Brinkstraat via het Teylersplein naar de Raadhuisstraat neemt de bezoeker mee in de nieuwste hippe mode die je in het voorjaar en de zomer echt moet dragen. Fashion is passion, dat staat buiten kijf.

The Shopping Ladies, het hysterische duo, Natasja en Francien, zetten de boel letterlijk op stelten. Met een hoop bravoure en onbeschaamdheid doen ze er alles aan om de hoogste korting te bedingen. The Great Borrelnootjes zorgen voor de muzikale omlijsting. Het tweetal zorgt voor gezelligheid en feest in de Losserse straten.

Boerenmarkt 30 april_Modeshow_shoppingLadies. Foto: gemeente Losser

Heerlijke, verrassende en originele producten

Weer een breed aanbod van deelnemers zorgt ervoor dat het publiek graag naar Losser komt op de laatste zaterdag van de maand. Een kleine greep uit wat men aan streekproducten kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, keuze uit tientallen soorten pindakaas, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën. Nieuw is de kraam van Diana Bleumink met haar autowasproducten en -parfums.

Ook Martijn Heupink staat er met zijn BMW die hij omtoverde tot BBQ. Verder is De Nije Stichting, een inloophuis voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad, aanwezig met een informatiekraam en ook Zorggroep Manna voor ouderenzorg.

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop op één van de gezellige terrassen van de Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard.

Waar en wanneer?

Zaterdag 30 april: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

www.centrumlosser.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio