5.8 C
De Bilt

Maak korte metten met eetgewoontes en versla overgewicht

Borne – We gaan genieten! Kerst en Oud & Nieuw die gepaard gaan met eetgewoontes, komen eraan. Radio, tv en gedrukte reclame overspoelen ons met de meest heerlijke lunches, brunches en diners. Wilt u het vanaf januari toch anders? U wilt slechte eetgewoontes en of gewicht verliezen? Kom dan kijken naar De Beste Verliezer Masterclass Theatertour op 6 februari 2020 om 19.00 uur in het Kulturhus. 

Voedingspatronen

Henk-Jan Koershuis, een nuchtere en vooral energieke Tukker, presenteert zijn Gouden Boodschap. Over gezondheid, over onze voeding en voedingspatronen! Een boodschap die aankomt. Zijn verhaal gaat over anders boodschappen doen, zodat slechte eetgewoontes, over- of ondergewicht, ziekten en hoge bloedsuikerspiegels veel minder kans maken. Alles zodat we fitter, energieker en gezonder worden.

Gezondheid, geluk en energie

Gerdianne Mekelenkamp en Martien Weernink van de Gemeente Borne en De Beste Verliezer hebben elkaar gevonden: ze hebben dezelfde missie. Beiden willen een bijdrage leveren aan de gezondheid, het geluk en de energie van mensen. Diverse gesprekken tussen de Gemeente Borne en Henk-Jan volgden. 

De gemeente wil een positieve bijdrage leveren aan de inwoners. Daarnaast wil zij als gemeente Borne óók dicht bij de mensen staan. Ze gééft om haar inwoners. Het supporten van De Masterclass in haar eigen gemeente is het bewijs dat ze echt wat wil doen voor haar inwoners. 

Samenleving mooier maken

Martien Weernink, adviseur organisatieontwikkeling en menselijk potentieel bij de gemeente Borne: ‘De gemeente Borne vindt het belangrijk om de Masterclass De Beste Verliezer te sponsoren en doet dat vanuit de missie: “Borne is een vitale, leefbare en zelfstandige gemeenschap met een eigen identiteit binnen de Twentse samenleving” om zo de verbinding te maken met de samenleving. Ook maakt de gemeente Borne het graag mogelijk om samen met een Bornse ondernemer de samenleving een beetje mooier te maken.’

Bestellen kan via de site van de Beste Verliezer: https://www.debesteverliezer.com/blog/debeste-verliezer-goes.-borne, kaarten kosten 15 euro.

Nu al enthousiast? U kunt hierover meer lezen op https://www.debesteverliezer.com/het-boek/.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio