17.9 C
De Bilt
vrijdag, 19 augustus 2022

Milou Withaar uit Den Ham winnares horeca-actie

Den Ham Winnares Milou Withaar is blij dat zij de horeca heeft kunnen steunen. Het afgelopen jaar hadden horecaondernemers vanwege de coronacrisis, het erg zwaar. Dankzij gesloten zaken, beperkende maatregelen en een lange lockdown kregen ze harde klappen. Om de lokale horeca een steuntje in de rug te geven organiseerden de gemeente Twenterand en de provincie Overijssel een speciale horeca-actie. Winnares van de hoofdprijs is Milou Withaar uit Den Ham. Zij wint een reischeque ter waarde van 400 euro.

Klanten van de lokale horeca kregen de afgelopen maanden, bij besteding van minimaal 5 euro, een sticker voor op een spaarkaart. Vier stickers betekende deelname aan de grote verloting die eind oktober plaatsvond. De actie was een vervolg op de eerdere bonnenactie en ook in december komt er nog een nieuwe actie om lokale ondernemers te steunen. Ook daarbij kunnen inwoners leuke prijzen winnen.

Goede nieuws voor Milou Withaar

Wethouder Bart-Jan Harmsen trok het winnende lot uit een grote ton en zo werd Milou Withaar uit Den Ham zo maar de gelukkige winnares van een reischeque ter waarde van 400 euro. De wethouder bracht het goede nieuws graag langs bij zijn plaatsgenote en overhandigde Milou, naast de fraaie reischeque, en passant een feestelijk boeketje. “Geweldig dat ik door lokale ondernemers te steunen ook nog eens zo’n mooie prijs win”, aldus een dolblij Milou.

Hart onder de riem

“De Twenterandse horecaondernemers hebben het ontzettend zwaar, ook nu weer bijna alles opnieuw op slot zit”, legt Bart-Jan Harmsen uit. “Deze specifieke actie was bedoeld als steuntje in de rug voor de lokale ondernemers na de voorgaande lastige periode. Mooi om te zien dat inwoners hier massaal aan meegedaan hebben. We wilden met deze actie de zwaarst getroffen sectoren een hart onder de riem steken”, aldus Harmsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio