10.1 C
De Bilt

Mobiele showroom in Albergen voor gratis advies verduurzaming woning

Albergen Gratis advies over energiezuinig en duurzaam wonen? Of informatie inwinnen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid?  Op zaterdag 4 februari 2023 staat er van 9.00 tot 15.00 uur een mobiele showroom over duurzaamheid op het marktplein in Albergen aan de Hobergenstraat. Hier kunnen alle inwoners terecht om vragen te stellen.

Wethouder Oude Avenhuis is te spreken over de mobiele showroom: ‘’Het is raadzaam om huizen te verduurzamen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de energieprijzen maar ook op onze leefomgeving. Zet een stap in de goede richting en bezoek de mobiele showroom in Albergen.”

Over de mobiele showroom

Bij deze mobiele showroom kunnen inwoners terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van een woning, zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast kan men al met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie of het beter gebruiken van de verwarming, het  energieverbruik besparen. De showroom heeft ook informatie in huis over de mogelijkheid van subsidie en financiering. Kortom, de mobiele showroom toont handenvol praktische, werkende en duurzame tips en technieken, die men kan inzetten om energie te besparen of om energie op te wekken.

Showroom in Albergen

De mobiele showroom is zaterdag 4 februari 2023 te vinden op het marktplein in Albergen aan de Hobergenstraat van 9.00 tot 15.00 uur. 

Meer informatie over duurzaam en energiezuinig wonen staat op 

www.duurzaambouwloket.nl/tubbergen

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio