14.5 C
De Bilt

Ontdek een nieuwe carrière bij Noaberkracht tijdens de Open Avond

De gemeenten Dinkelland en Tubbergen stellen hun deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in werken voor de gemeente. Noaberkracht, de ambtelijke organisatie van de twee gemeenten, organiseert een Open Avond. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je meer te weten komen over het werken bij Noaberkracht? Dan ben je van harte welkom op een van de twee Open Avonden.

Waar en wanneer?

De Open Avond wordt twee keer georganiseerd, op het gemeentehuis van Dinkelland en op het gemeentehuis van Tubbergen.

  • Woensdag 27 maart 2024 van 18.00 tot 20.00 uur – vrij binnenlopen, Gemeentehuis Dinkelland, Nicolaasplein 5 in Denekamp
  • Donderdag 28 maart 2024 van 18.00 tot 20.00 uur – vrij binnenlopen, Gemeentehuis Tubbergen, Raadhuisplein 1 in Tubbergen

Wat staat er op het programma?

De Open Avond biedt een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen in de diverse mogelijkheden van het werken voor niet één, maar twéé gemeenten.Alle afdelingen zijn vertegenwoordigd en collega’s staan klaar om meer te vertellen over hun functie, de organisatie en de ervaring van werken bij Noaberkracht. Geniet van een informele sfeer en maak kennis met de vierde grootste ambtelijke organisatie van Twente!

Banenmarkt
Banenmarkt

Er is een mogelijkheid om te ‘speeddaten’ met een HR-medewerker, om te kijken welke mogelijkheden Noaberkracht jou kan bieden. Ook is er een korte workshop om de organisatie in te duiken. Hier kom je alles te weten over het werken voor twee gemeenten en wat Noaberkracht echt anders maakt. Deze workshop wordt gehouden om 18.30 uur en om 19.15 uur.

Aanmelden voor Noaberkracht

Aanmelden voor onze Open Avonden is niet nodig. Je bent van harte welkom om vrij binnen te lopen op een van de locaties op de aangegeven datums en tijden.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Noaberkracht en wie weet wordt dit jouw volgende carrièrestap!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio