16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Opschoonactie Basisschool de Wiekslag uit Tubbergen

Afgelopen donderdag hebben de leerlingen van Basisschool de Wiekslag hun schone handjes uit de mouwen gestoken om Tubbergen schoner te maken, als voorbereiding op de Landelijke Opschoondag die aanstaande zaterdag plaatsvindt.

Woensdag begon de lente en is het weer tijd om volop naar buiten te trekken. Of het nu gaat om wandelen of buitenspelen, een schone buurt waar de natuur tot bloei kan komen is belangrijk. Daarom wordt tijdens de Landelijke Opschoondag actie ondernomen om de straten een voorjaarsschoonmaak te geven.

Opschoondag voor Basisschool De Wiekslag

Donderdag hebben de leerlingen van groep 5 van Basisschool de Wiekslag deze kans met beide handen aangegrepen, samen met hun leraren en wethouder Frank Niens. Gezamenlijk hebben zij de buurt schoongemaakt, met als resultaat een schone omgeving.

Wethouder Frank Niens sprak zijn waardering uit: “Het is echt geweldig om te zien hoe de leerlingen van Basisschool De Wiekslag zich inzetten voor een schonere buurt. Hun toewijding laat zien dat iedereen een rol kan spelen in het verbeteren van onze leefomgeving. Mijn dank gaat uit naar de leerlingen en leraren voor hun inzet en bijdrage!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio