15.8 C
De Bilt

OV-ambassadeurs Hengelo geven advies op maat en antwoord op uw vragen over het OV

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. OV-ambassadeur Rob zegt: “Je houdt mensen mobiel, dat maakt het werk zo leuk”

Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer.  Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

  • Datum en tijd: dinsdag 2 juli 2024 van 14.00 – 15.30 uur én maandag 15 juli 2024 van 10.30 – 12.00 uur
  • Locatie: Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34, Hengelo

Telefonische spreekuren OV-ambassadeurs

Neemt u liever telefonisch contact op, dan kunt u bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch uw OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.   

  • Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   
  • Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   
  • Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

LET OP!! Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus is het spreekuur alleen bereikbaar in de ochtenden.

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn.  Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio