13.9 C
De Bilt

Predicaat Hofleverancier kroon op Hotel Het Landhuis

Oldenzaal – Voor de eerste keer in de geschiedenis is een predicaat Hofleverancier toegekend aan een Oldenzaals bedrijf. Familiehotel Het Landhuis mag deze eretitel in ontvangst nemen. Burgemeester Patrick Welman: “Hotel Het Landhuis is met dit predicaat een indrukwekkend visitekaartje voor de stad én uiteraard voor de regio Noordoost Twente.”

Het goede nieuws is al een tijdje bekend bij de directie van Hotel Het Landhuis. Maar door de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de uitreiking van het predicaat tot nader orde uitgesteld. De familie is erg trots op de koninklijke onderscheiding. En dat het de eerste onderscheiding is voor een Oldenzaals bedrijf, maakt het extra bijzonder.

Familie Oolderink

Kroon op het werk

De toekenning is een kroon op 125 jaar werk en is een erkenning voor alle medewerkers door de jaren heen. Het predicaat wordt niet zomaar vergeven. Bedrijven moeten kunnen aantonen dat ze minimaal honderd jaar bestaan. Daarnaast moet het bedrijf van goede naam en faam zijn, goed voor het personeel zijn en een toekomst hebben.

Koninklijk wapen

Het predicaat Hofleverancier is één van de oudste koninklijke onderscheidingen van ons land. Het geeft bedrijven het recht om het koninklijke wapen te voeren, met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. In Nederland zijn ongeveer 475 kleine en middelgrote bedrijven die de titel Hofleverancier mogen dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio