14 C
De Bilt

Rolf Willemsen stopt als gemeentesecretaris van de gemeente Hellendoorn

Met ingang van 1 mei 2023 legt Rolf Willemsen zijn functie als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Hellendoorn neer. “Na bijna zes jaar werkzaam te zijn geweest in deze functie, heb ik voor mijzelf de balans opgemaakt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging”, aldus Willemsen.

“Ik heb mijn functie al die jaren met veel liefde en energie gedaan en zal dat blijven doen tot 1 mei 2023. Maar ik kijk er ook naar uit om mijn tijd en energie nog een aantal jaren te steken in andere uitdagende opgaves.”

Rolf Willemsen
Rolf Willemsen – Foto: gemeente Hellendoorn

Rolf Willemsen

Burgemeester Jorrit Eijbersen spreekt namens het hele college zijn dank uit. “Bijna zes jaar lang heeft Rolf Willemsen zich met ziel en zaligheid ingezet voor de gemeente Hellendoorn. In goede en in turbulente tijden. Wij zijn hem daar heel dankbaar voor. Wij waarderen hem voor zijn professionele en persoonlijke bijdrage aan ons bestuur. De heer Willemsen blijft de komende jaren werkzaam bij de gemeente Hellendoorn en wij wensen hem daarbij veel succes.“

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio