3.2 C
De Bilt

‘Samen Uit, Samen Thuis’ met Loopgroep de Zandstuve een groot succes ondanks regen

Vroomshoop – Afgelopen zondagmorgen stond de regenachtige atmosfeer de spirit van de deelnemers niet in de weg tijdens de “Samen Uit, Samen Thuis” loop. De hardloopactiviteit, georganiseerd door Loopgroep de Zandstuve, trok een diverse groep enthousiastelingen die samenkwam voor een ochtend vol sportiviteit en gezelligheid.

Het clubhuis van Sportlust diende deze keer als startpunt voor de sportieve onderneming. Ondanks het druilerige weer was de opkomst mooi. Zowel leden als niet-leden werden verwelkomd. De route bood verschillende opties voor de deelnemers, variërend van een ontspannen wandeling van 5 kilometer tot uitdagende hardlooproutes van 5, 10 en zelfs een extra editie van 15 kilometer. Het prachtige Zandstuvebos en de schilderachtige oevers van het Zwolsekanaal dienden als perfecte achtergrond voor de sportieve activiteiten.

Verbonden door hardlopen en gezelligheid

Terwijl de hardlopers en wandelaars zich door de natuurlijke pracht van de omgeving begaven, werd er onderweg volop gekletst en ervaringen gedeeld, wat de gemeenschapsband versterkte. Na de inspanning was het tijd voor een welverdiende beloning. Eenmaal terug in het clubhuis genoten de deelnemers van een ontspannen samenzijn, waarbij ze onder het genot van een warm drankje en een stuk zelfgebakken cake napraatten.

Samen Uit, Samen Thuis

Deze editie van “Samen Uit, Samen Thuis” was opnieuw een succes, waarbij de verbroedering en de passie voor sport duidelijk tot uiting kwamen. Voor degenen die deze keer niet konden deelnemen is er goed nieuws: de volgende editie staat gepland op zaterdag 6 april, waarbij iedereen opnieuw van harte welkom is. Of je nu een ervaren hardloper bent óf gewoon op zoek bent naar een gezellige ochtend in goed gezelschap, het mag en kan allemaal. Ga voor meer informatie hierover naar de Facebook-pagina van Loopgroep de Zandstuve.

Eerstvolgende activiteit Loopgroep de Zandstuve

De eerstvolgende activiteit van Loopgroep de Zandstuve is “De Halve van Vroomshoop”, welke op zondag 17 maart zal plaatsvinden. Hier kan er opnieuw worden gekozen uit verschillende afstanden en loopt de route eveneens door het mooie Zandstuvebos en tussen de weilanden door. Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar de website of Facebook-pagina van Loopgroep de Zandstuve.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio