14.9 C
De Bilt

Streekproductenmarkt tijdens Bruegheliaans festijn in Losser

Van twee jaar weggeweest naar een fantastisch bourgondisch feest met een markt! Losser maakt zich op voor het Bruegheliaans Festijn. Een heel weekend lang terug naar de taferelen van Pieter Brueghel, allerlei vertier in het centrum van Losser voor jong en oud, een heus muziekfestival onder de Oale Toar’n en de traditionele Bruegheloptocht op zondag. Het wordt genieten geblazen van 26 tot 28 augustus. Natuurlijk wordt het op zaterdag extra leuk met de maandelijkse streekproductenmarkt in het centrum.

Boerenmarkt met streekproducten

De boerenmarkt, ofwel de streekproductenmarkt is er eentje waar bezoekers iedere laatste zaterdag van de maand graag voor naar Losser komen. Oude bekende en ook nieuwe deelnemers dienen zich telkens aan. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, keuze uit tientallen soorten pindakaas, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën.

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop op één van de gezellige terrassen van de Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser op de laatste zaterdag van de maand meer dan waard.

Minuut GRATIS winkelen

En wist je dat je nog steeds mee kunt doen met de fotowedstrijd ‘Spot de Shopper’? Wie graag een minuut lang gratis winkelen bij Jumbo De Jong wil winnen, moet zijn mooiste, leukste of grappigste vakantiefoto mailen voor 4 september naar info@centrumlosser.nl De tweede prijs bestaat uit een BBQ pakket voor 4 personen van Gevers en prijs drie is een heerlijke lunch voor twee bij De Broodbode. De winnaars worden op 5 september bekend gemaakt.

Waar en wanneer?

Zaterdag 27 augustus: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio