12.2 C
De Bilt
vrijdag, 20 mei 2022

Twenterand komt winkeliers tegemoet

TwenterandBurgemeester en wethouders van Twenterand stellen het belang van ondernemers voorop. Geplande werkzaamheden aan de Hoofdweg en de Sluiskade in Westerhaar-Vriezenveensewijk worden daarom uitgesteld. “Corona heeft onze ondernemers hard getroffen. Zodra de lockdown wordt beëindigd moeten ondernemers maximaal kunnen profiteren van de openstelling.” Aldus Roel Koster, wethouder Openbare Ruimte. Het gaat hierbij om werkzaamheden aan de Hoofdweg en de Sluiskade in Westerhaar-Vriezenveensewijk die vanaf mei 2021 gepland stonden.

Ondernemers Twenterand voelen zich gehoord

Ondernemersvereniging Algemeen Zakelijk Belang (AZB) voelt zich gehoord. “Wij zijn blij met deze keuze. Eerder hebben wij uitgebreid met de wethouder gesproken over de gewenste uitvoering van werkzaamheden en de inhoudelijke plannen, waardoor er uiteindelijk ook een opwaardering van het gebied mogelijk is. En nu ook nog eens de gevolgen van de Corona maatregelen. De ondernemers in het dorp kunnen geen andere belemmeringen om te ondernemen gebruiken. Nu de Hoofdweg eruit halen was onwenselijk” Aldus Bertus Veld, voorzitter van het A.Z.B.

Uitstel werkzaamheden

Het Gemeentebestuur heeft vanwege dit belangrijke signaal besloten om de werkzaamheden uit te stellen. Na de zomer wordt in samenspraak met de ondernemersvereniging opnieuw naar de situatie gekeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio