2.1 C
De Bilt

Twenterand scoort met Vind je vonk

Vanaf donderdag 12 oktober presenteert de gemeente Twenterand haar nieuwe wervingscampagne ‘Vind je Vonk’. In deze unieke campagne vertellen 14 medewerkers het verhaal van de gemeente en wat hun eigen vonk is. Gemeentesecretaris Patrick Rossen vertelt trots: “Het is prachtig om te zien hoe onze eigen medewerkers als model betrokken zijn bij de gemeente, onze inwoners en de omgeving. Zij stralen op de foto’s en de video’s. De verhalen over hun werkplek, de werkzaamheden en de saamhorigheid. Dit is het verhaal van echte impactmakers.

Digitaal toegankelijk

Met de nieuwe campagne ‘Vind je vonk’ daagt de gemeente werkzoekenden uit op zoek te gaan naar het gouden randje bij Twenterand. Daarnaast kunnen zij ook terecht op een nieuwe werkenbij-site van de gemeente . Met deze digitaal toegankelijke site loopt de gemeente voorop in Overijssel. Patrick Rossen zegt hierover: “Onze werkenbij-site voldoet aan de eisen die een website moet hebben voor alle doelgroepen in onze samenleving. En daar ben ik als gemeentesecretaris stiekem best trots op.”

Gemeente Twenterand

De gemeente Twenterand is een betrokken organisatie in de provincie Overijssel. Met ruim 300 medewerkers zetten ze zich elke dag in voor alle 34.000 inwoners en betrokkenen die werken, leven en recreëren in de gemeent. Ze geloven dat veranderen iets is wat je samen doet. Met de maatschappij, inwoners en eigen medewerkers. Ze staan klaar voor hun mensen en luisteren naar iedereen. Samen nemen ze initiatieven en komen ze hun afspraken na met de mensen in de gemeente . Samen groeien ze in Twenterand.

Website

In de bijlage vindt u een foto van de modellen samen met de burgemeester Hans Broekhuizen.  Neem ook een kijkje op onze nieuwe werkenbijsite: Werken bij Twenterand | Ontdek Jouw Vonk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio