11.8 C
De Bilt

Uitbreiding van 8 woningen aan de Commanderiestraat in Ootmarsum

Denekamp – Het woningaanbod in Ootmarsum wordt uitgebreid met 8 woningen aan de Commanderiestraat. Op een braakliggend stuk grond dat aan de begraafplaats grenst, komen straks  zes twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen te staan. Het bestemmingsplan is onherroepelijk.

Omdat wonen een belangrijk onderwerp is voor de inwoners, heeft wethouder Ben Blokhuis een rondje gemaakt langs de kernen en gesproken met de kernraden. De laatste gesprekken zijn deze week. ‘Ik ben blij dat we in Ootmarsum weer een aantal  woningen kunnen bijbouwen. Daarmee voorzien we in de behoefte van onze inwoners.”

Uitbreiding van 8 woningen

De voorbereidingen voor het bouwrijp maken zijn in volle gang. Het is de bedoeling dat de grond in het voorjaar bouwrijp wordt. De kaveluitgifte is opgestart. Inwoners die belangstelling hebben, moeten uiterlijk 4 december 2018 hun kavelkeuze bij de gemeente kenbaar gemaakt hebben. De toewijzing zal plaatsvinden op donderdag 6 december om 19.00 uur.

Bent u geïnteresseerd in een kavel in dit plan en bent u nog niet ingeschreven als bouwgrondzoekende? Neem dan contact op met de gemeente Dinkelland.

Kijk voor alle beschikbare kavels op kavelsindinkelland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio