8.6 C
De Bilt

Vierde editie skateboard interland Nederland vs. Deutschland belooft ongekende strijd te worden

Bereid je maar voor op weer een epische strijd op de skateboard die gaat plaatsvinden in Skatepark De Fabriek in Enschede. 7 oktober is het namelijk tijd voor alweer de vierde editie van Nederland vs. Deutschland. Een heuse skateboardinterland die deel uitmaakt van Die Tolle Woche. Gaan onze Oosterburen er dit jaar met de titel vandoor?

Skateboarden meer dan sport

Dit grens vervagende evenement heeft tot doel om skateboarden niet alleen als sport, maar ook als cultuur te bevorderen. Voor de vierde keer brengt Skateboard Vereniging De Fabriek beoefenaars uit Nederland en Duitsland samen voor een spectaculaire wedstrijd die draait om adrenaline, vaardigheden en vriendschap.

Met het motto “Das Schöne passiert wenn Man Grenzen passiert” van Die Tolle Woche in gedachten, zal deze dag de passie voor skaten en de bereidheid om grenzen te overstijgen in de schijnwerpers zetten. Skateboarders uit beide landen komen samen om hun vaardigheden te tonen en hun gemeenschappelijke liefde voor de sport te vieren.

Deelnemers van internationaal topniveau

De vierde editie van Nederland vs. Deutschland belooft niet alleen een strijd te worden tussen skaters van internationaal topniveau. Maar ook een dag vol muziek, Duitse delicatessen en een opwindende ‘best trick’ wedstrijd. Het evenement staat open voor skateliefhebbers van alle niveaus, of ze nu willen concurreren of gewoon willen genieten van de unieke sfeer en indrukwekkende trucs.

De komende weken worden de deelnemers bekend gemaakt via de social media kanalen van De Fabriek. Onder meer atleten van het Nederlands Olympisch team en skaters van het gerenommeerde Duitse Titus skateteam maken hun opwachting in de Enschedese skatearena in de Performance Factory.

Gratis entree voor evenement in Skatepark De Fabriek

Skatepark De Fabriek, bekend als het meest Duitse skatepark van Nederland, speelt een cruciale rol bij het samenvoegen van de twee naties. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Skateboard Vereniging De Fabriek en ondersteund door de gemeente Enschede, Titus skateshop, Nike SB, Serpent Artwork en Flatspot, wat bijdraagt aan de groeiende populariteit en betekenis van dit jaarlijkse spektakel.

Iedereen die skaten een warm hart toe draagt is van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van dit opmerkelijke evenement. Of je nu een ervaren skateboarder bent of gewoon een fan van de sport, Nederland vs. Deutschland belooft een dag te zijn vol opwinding en skateboardgenialiteit. De entree voor bezoekers is gratis. Deelnemers hebben de mogelijkheid zich op de wedstrijddag in te schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio