15.5 C
De Bilt

Werkzaamheden Molenstraat stilgelegd

Haaksbergen – De werkzaamheden aan de Molenstraat in Haaksbergen liggen sinds enkele dagen stil. Dat heeft te maken met een zakelijk geschil tussen de gezamenlijke nutsbedrijven en de aannemer die de kabels en leidingen vervangt en verlegt. De gemeente spant zich tot het uiterste in om de partijen tot elkaar te brengen, zodat de reconstructie van de straat zo snel mogelijk vervolgd wordt.

Werk Molenstraat dupe van zakelijk geschil

Sinds begin vorige week is een deel van de Molenstraat opengebroken voor boven- en ondergrondse verbeteringen. De gemeente heeft – nu de straat er toch uit ligt – de gezamenlijke nutsbedrijven de mogelijkheid geboden om kabels en leidingen voor gas, elektra, water en data te vervangen of te verleggen. Inmiddels hebben de nutsbedrijven echter een geschil met de aannemer die dit werk uitvoert.

De gemeente staat buiten de afspraken tussen deze twee partijen, maar stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zo snel mogelijk worden hervat en de achterstand wordt ingelopen.  Omwonenden en aangrenzende winkeliers worden geínformeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio