9 C
De Bilt

Zomerkamp Crew geeft kinderen een onvergetelijke tijd

Borne – Voor jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar is er dit jaar een Zomerkamp Borne van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juli. Deze editie heeft een geweldig thema: de Olympische Spelen! Deelnemers kunnen bij de verschillende onderdelen ook echt de bronzen, zilveren of gouden medaille winnen. Wie wil nu niet de olympisch kampioen worden? Doe gezellig mee!

Elke dag heeft een uniek aanbod met verschillende sporten, zoals beachsporten, watergames, voetbal, basketbal, turnen, hockey, volleybal en nog veel meer. De activiteiten zijn op verschillende locaties op en rond het sportpark ’t Wooldrik. De sporters ontvangen een JAKO Zomerkamp Borne 2021 tenue (shirt en short), een certificaat, een medaille, een rugzakje, lunch, tussendoortjes, drinken en…. een onvergetelijke tijd!

Wie wordt de Olympisch kampioen?

Elke dag is er per verschillende leeftijdsgroepen op een onderdeel een prijsuitreiking aan de olympisch kampioenen. Wie mag het hoogste podium betreden en de gouden medaille om zijn of haar nek hangen? Wie mag zich de olympisch kampioen gaan noemen? Wij kunnen niet wachten om te zien wie dat gaat worden.

Deelname aan zomerkamp

Deelnemen kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. De minimale deelname is drie dagen met als optie één of twee dagen extra. De dagen zijn vrij te kiezen met uitzondering van de maandag en vrijdag, waarop alle sporters deelnemen. Voor wie dat lastig is, zoekt de organisatie graag een oplossing. De kosten voor drie dagen zijn 75 euro. Voor iedere extra deelname dag wordt 25 euro berekend.

Aanmelden

Meer informatie is te vinden op de website www.zomerkampborne.nl of op de facebookpagina van Borne Sport. Aanmelden via deze kanalen tot en met maandag 5 juli. De organisatie is in handen van de buurtsportcoaches van Borne Sport en verschillende sportverenigingen uit de gemeente Borne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio