8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Alternatief afscheid van Grave in viertal tv-shows

Grave Na het afkondigen van de extra maatregelen om het coronavirus in te dammen cancelen de organisatoren het afscheid van Grave met het Ziel en Zaligheid Defilé en komen met een alternatief op televisie.

Alternatief afscheid

We gaan in een ‘defilé-show’ laten zien wat de echte ziel & zaligheid is van het stadje Grave door de eeuwen heen luidde de aankondiging op social media en in de kranten. Helaas gooien de extra maatregelen die het kabinet afkondigden vrijdag 26 november jl. roet in het eten. De werkgroep onder regie van Stichting 0486 Producties hebben het weekend erna gebrainstormd over alternatieven mogelijkheden om toch afscheid van de Gemeente Grave te kunnen nemen voordat deze opgaat in de nieuwe Gemeente Land van Cuijk.

Initiatiefnemer Peter Linders stond dicht bij de oplossing. Samen met zijn partner Jolanda maken zij geregeld een tv talkshow die te zien is op het Facebookkanaal van 0486tv en op de televisiezender van Omroep Land van Cuijk. ‘Waarom maken we met dit thema niet een aantal tv-shows en nodigen we bekende en markante Gravenaren uit om over de bijzondere historie en kenmerken van het vestingstadje te praten?’, aldus Jolanda Linders.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio