11.7 C
De Bilt
woensdag, 29 maart 2023

Burgermeester Boxmeer neemt afscheid van ‘zijn’ gemeente

Boxmeer Vandaag namen bewoners en verengingen officieel afscheid van de burgermeester Karel van Soest die na 18 jaar met pensioen gaat. Een burgemeester die heel erg geliefd was onder de inwoners van Boxmeer. De gemeente Boxmeer zal per 1 januari onder de gemeente Land van Cuijk gaan vallen.

Verschillende activiteiten in Boxmeer

In het geheim waren er verschillende activiteiten georganiseerd in de gemeente. Om te zorgen dat niet iedereen op een locatie af zou komen, was er besloten om het programma van deze dag niet naar buiten te brengen.

Speciaal dagprogramma voor de burgermeester

Er was vandaag een speciaal programma georganiseerd voor de burgermeester. Aan het begin van de dag werd hij thuis opgehaald met paard en wagen en naar diverse locaties gebracht. In het centrum werd er een welkomstwoord gesproken en stond er een ontbijt klaar.

Goede doelen en verenigingen

Natuurlijk was er ook nagedacht hoe de goede doelen en de verenigingen afscheid konden nemen van burgermeester Karel van Soest. De dag werd afgesloten met een onthulling van een bijenhotel in Lunevenpark. Ook was er een bezoek aan Wandelsport en BCV De Geitenbok op het Weijerplein.

Als laatste stop werd het huis van de burgemeester aangedaan. Met lampionnen, een sterk drankje en het hijsen van de ‘Bokkenvlag’ van Boxmeer, kwam er einde aan de feestelijkheden. De burgermeester heeft in ieder geval genoten van een prachtig afscheid voor hemzelf en van de gemeente Boxmeer.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio