14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Campagne Geldzorgen van start in Meierijstad

Op 5 april heeft wethouder Menno Roozendaal het startsein gegeven voor de campagne Geldzorgen. Met deze campagne wil gemeente Meierijstad mensen aansporen om tijdig geldzorgen aan te pakken. De campagne is gestart in samenwerking met de welzijnspartijen in Meierijstad.

Steeds meer mensen hebben te maken met geldzorgen. De prijzen van boodschappen en energie zijn enorm gestegen. Veel mensen zijn niet gewend om op de kleintjes te letten. Het is belangrijk dat mensen op tijd aan de bel trekken en hulp zoeken, voordat er grotere problemen ontstaan.

Geldzorgen kunnen leiden tot stress en andere gezondheidsproblemen

Wethouder Menno Roozendaal van gemeente Meierijstad benadrukt het belang van de campagne: “Geldzorgen kunnen iedereen overkomen. Het is geen schande om hulp te zoeken, integendeel zelfs. Hoe eerder mensen erbij zijn, hoe groter de kans op een goede oplossing. We hopen dat deze campagne bijdraagt aan het doorbreken van het taboe op geldzorgen en dat mensen de weg naar hulp weten te vinden.”

Campagne Geldzorgen

De campagne Geldzorgen zal de komende tijd op verschillende manieren onder de aandacht worden gebracht in gemeente Meierijstad. Door middel van posters, flyers en andere uitingen wil de gemeente zoveel mogelijk mensen bereiken en hen aansporen om tijdig hulp te zoeken bij geldzorgen. Op de website www.meierijstad.nl/geldzorgen kunnen mensen terecht voor tips en informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio