20 C
De Bilt

Feestpleintje in Boxmeer druk bezocht

Boxmeer – Het feestpleintje op het Weijerplein in Boxmeer werd afgelopen weekend druk bezocht. Elke avond was wel bijna uitverkocht. Er traden dan ook verschillende dj’s en artiesten op.

Klein maar fijn op feestplein

Officieel was het de bedoeling om in samenwerking met een lokale horecaonderneming en nachtclub in Boxmeer een groter feest neer te zetten op het Weijerplein. Zo waren er diverse themadagen bedacht, zoals de Hollandse zondag. Maar door de huidig coronamaatregelen kon dit festival niet door gaan. De organisatie vond een loting voor plaatsen niet eerlijk. De organisatie kreeg wel groen licht om een kleiner feest te organiseren, met maximaal 750 mensen per avond. Dit alles op het feestpleintje in de open lucht testen met toegang, onder het motto klein maar fijn.

Feest op het Weijerplein in Boxmeer Foto Wesley Weijers Regio Online
Feest op het Weijerplein in Boxmeer – Foto: Wesley Weijers – © Regio Online

Verschillende optredens

Er waren verschillende optredens van bekende en minder bekende dj’s en artiesten. Het weekend werd afgesloten door Dave van Wel, Menno en Zanger Rens. Maar de grootse act was wel Mart Hoogkamer, die momenteel een zomer hit scoort met ‘Ik ga zwemmen in Bacardi lemon’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio