12.3 C
De Bilt

Kermis Boxmeer beleeft een drukke start

Vrijdag ging de kermis in Boxmeer van start. Ondanks dat het dit weekend erg warm was, met temperaturen tot wel 30 graden, werd de kermis toch nog druk bezocht. Ook dit jaar waren er verschillende attracties, die opgesteld stonden in het centrum van Boxmeer.

Verschillende attracties

Op de kermis valt ook dit jaar weer te genieten van de razende Breakdance, een griezelig spookhuis, en een wilde Polyp. Voor de kleintjes is er ook iets rustiger vermaak, zoals de draaimolen, of eendjes vissen. Maar de speciale ‘gast’ van de kermis dit jaar was toch wel de Reactor, die dit jaar nieuw te vinden is op de kermis van Boxmeer. De echte durfals kunnen hierin plaatsnemen en met een snelheid van maximaal 4g in de rondte worden geslingerd. Iets dat zeker in je gezicht en voeten voelbaar is.

Programma

Afgelopen zondag was Pikachu op de kermis te vinden en konden bezoekers met het pluizige icoon op de foto. ‘s Middags 12.00 uur tot 14.00 uur was er een speciale prikkelarme kermis waar mensen die niet zo tegen het harde geluid of verlichting kunnen, even rustig over de kermis heen konden lopen. Verder vindt op de maandag 26 juni de zilvermaandag plaats waar verschillende artiesten optreden uit de regio met als speciale gast Jacqes Herb. Dinsdag 27 juni kunnen mensen op de foto met Bing.

De kermis in Boxmeer staat tot en met dinsdag 27 juni. Voor meer info ga je naar https://www.kermisboxmeer.nl/.

Kermis Boxmeer

Kermis Boxmeer

Kermis Boxmeer

Kermis Boxmeer

Foto’s: © Wesley Weijers – Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio