21.9 C
De Bilt

Kermissen Uden en Tilburg druk bezocht

Tilburg/Uden – Vorige week vrijdag gingen de kermissen in Uden en Tilburg van start. Alleen had de organisatie niet verwacht dat de kermis zo druk bezocht zou worden. Er ontstonden hierdoor lange wachtrijen bij de poorten van de verschillende pleinen.

Uden vorige week zaterdag druk bezocht

De kermis in Uden is afgelopen weekend druk bezocht in. Vooral zaterdagavond waren veel bezoekers aanwezig in het centrum, waar de attracties dit jaar te vinden zijn na 1 jaar afwezigheid. De organisatie en de gemeente riepen op om zaterdagavond niet meer naar de kermis te komen.

Tilburgse kermis eerder dicht

De grootste kermis van Nederland moet vorige week vrijdagavond eerder dicht. Omdat ook hier zaterdagavond hele lange rijen stonden, werd er besloten om het kermisterrein niet meer open te doen voor nieuwe bezoekers. Daarnaast werd er besloten om de kermis eerder te sluiten. In plaats van 22.00 of 23.00 uur werd de kermis al om 21.00 uur gesloten om problemen te voorkomen. De kermis mocht wel 1 uurtje eerder open. Later heb de gemeente besloten dat de kermis een uurtje langer open blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio