6.4 C
De Bilt

Nieuwe gemeente Land van Cuijk heeft volop banen beschikbaar

Vanaf 1 januari 2022 gaat de nieuwe gemeente Land van Cuijk van start. Voor deze gemeente worden de komende maanden nog  een heleboel nieuwe collega’s gezocht. De vacatures staan vanaf nu op de website www.werkenbijlandvancuijk.nl en worden gedeeld via onder andere LinkedIn.

Vacatures

De vacatures komen stapsgewijs online te staan. Hiervoor heeft de gemeente gekozen omdat er dan voor iedere kandidaat voldoende tijd en ruimte is. vanaf 20 oktober staan de eerste vacatures op de website www.werkenbijlandvancuijk.nl.In totaal komen er zo’n 80 banen beschikbaar.

Deze vacatures komen voornamelijk vrij omdat in de aanloop naar de fusie de vrijgekomen vacatures (bijvoorbeeld door vertrek van een medewerker) met tijdelijke inhuur werden ingevuld. Deze vacatures komen nu voor vaste medewerkers beschikbaar. Daarnaast is de nieuwe gemeente groter in omvang en zijn er nieuwe uitdagingen en ambities waardoor ook nieuwe functies nodig zijn.

Samen bouwen

Om de nieuwe vacatures onder de aandacht te brengen staat niet alleen dit nieuwe platform vanaf vandaag online maar gaat de gemeente ook actief op zoek naar werkzoekenden. Dit gebeurt via de campagne ‘We bouwen samen aan een nieuw land’.

Gemeente Land van Cuijk

De nieuwe gemeente Land van Cuijk bestaat uit een herindeling van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis en gaat per 1 januari 2022 van start. In deze nieuwe organisatie zijn straks ongeveer 800 medewerkers werkzaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio