19.6 C
De Bilt

Speel een gezellig potje jeu de boules in jouw buurt!

In september kunnen inwoners van Meierijstad 4 weken lang gratis jeu de boules spelen. Dit gebeurt onder begeleiding van vrijwilligers en sportcoaches. Het nieuwe initiatief – Boules in je Buurt – brengt inwoners samen op 6 verschillende locaties. De benodigde materialen zijn daar aanwezig en voor een kopje koffie wordt gezorgd. Op vrijdag 29 september vindt de slotactiviteit van de Boules in je Buurt-dagen plaats bij PV Wij Liggen in Schijndel.

Jeu de boules geschikt voor iedereen!

De Boules in je Buurt-dagen brengt mensen met elkaar in contact en laat hen kennis maken met zowel het spel als met elkaar. Jeu de boules is een spel dat geschikt is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het vereist geen speciale vaardigheden of fysieke fitheid, waardoor iedereen gemakkelijk kan deelnemen. De laagdrempelige aard van het spel biedt een ideale gelegenheid voor mensen om samen te komen, plezier te hebben en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Slotactiviteit

Op 29 september vindt de slotactiviteit plaats. Deze dag staat open voor iedereen die heeft deelgenomen aan het project, maar ook voor geïnteresseerde inwoners die nog niet eerder hebben meegedaan. Iedereen is welkom. Het belooft een gezellige dag te worden, met een hapje en een drankje en natuurlijk veel jeu de boules- en andere spellen.

Waar en wanneer?

Via www.meierijstadbeweegt.nl/boules-in-je-buurt-Meierijstad zijn alle locaties, data en tijden te vinden. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk. Inschrijven kan óf via de website, óf door een mailtje te sturen naar bewegen@meierijstad.nl óf te bellen naar 14 0413 en te vragen naar Marlies Liebregts of Paulien Donkers.

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door More2win, welzijnspartners en
vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio