7.2 C
De Bilt

Roting II in Wanroij, klaar voor bouw 46 woningen

Wanroij – Bouw van 46woningen in Roting II. Een feestelijk moment voor Wanroij en voor wethouder Bollen die, zoals hij zelf zei, blij is met iedere woning die er in de gebouwd wordt in de gemeente. “De behoefte is groot en we komen écht op stoom. De komende jaren worden er zo’n 800 woningen gebouwd in onze huidige gemeente. Dat is goed voor het hele Land van Cuijk en daarbuiten. De verwachting is dat de druk op de woningmarkt nog jaren hoog blijft”. Dus bouwen, bouwen, bouwen, wat mij betreft!

Roting II

“Van de 32 koopwoningen zijn er nog maar 3 te koop. De rest is verkocht”, vertelt Herman Michiels van ontwikkelaar Region Vastgoedontwikkeling. “We hebben een goede samenwerking met de gemeente Sint Anthonis.” Wethouder Bollen beaamt dat er vanaf het begin van het project sprake is geweest van een goede samenwerking. “Deze werkwijze heeft geleid tot een daadkrachtige aanpak en een erg snel resultaat.”

Herman Michiels spreekt met trots over de wijk in aanbouw “Het wordt een prachtige ruim opgezette wijk met veel groen en gebruik van bestaande landschapselementen.

Het gehele plan De Roting II voorziet in de bouw van 46 woningen waarvan maximaal 14 woningen in de sociale huur. Het gaat om 8 levensloopbestendige woningen, 12 hoek-rijwoningen, 4 basis tweekappers, 8 luxe tweekappers en 14 huurwoningen.”

De woningen worden naar verwachting eind 2022 opgeleverd.

Meer informatie op: Roting II in Wanroij – Region Vastgoedontwikkeling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio