-2.1 C
De Bilt

Sociom wordt per 1 januari 2021 versterkt door Centrum Mantelzorg en Blink Regio Land van Cuijk

Cuijk – Centrum Mantelzorg en Blink Regio Land van Cuijk gaan per 1 januari 2021 Sociom versterken. Door deze krachten en expertise te bundelen, ontstaat er één centrale plek waar alle ondersteuning en kennis op het gebied van mantelzorg en vrijwilligerswerk in het Land van Cuijk samenkomt. Dat betekent kortere lijnen en sneller schakelen, om zo samen nog betere ondersteuning te bieden aan mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.

Voor de inwoners en professionals waarmee de organisaties samenwerken verandert er niets. Zij blijven dezelfde vertrouwde gezichten zien en kunnen terecht bij de bekende websites. In de loop van 2021 gaan we de dienstverlening voor mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) verder versterken en komt er ook een nieuwe naam en huisstijl.

Bereikbaarheid

Inwoners en professionals kunnen ons telefonisch bereiken via 0485- 700500 of per e-mail. Centrum Mantelzorg is ook per mail bereikbaar via mantelzorg@sociom.nl. Of neem een kijkje op één van de websites: www.mantelzorglvc.nl, www.blinkuit.nl en www.sociom.nl.

Over Sociom

We zijn een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Wij zijn er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio