14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Sport Awards Meierijstad ook in 2024 on Tour

Meierijstad is trots op alle sporters en sportvrijwilligers. Om deze waardering aan hen te laten zien, reiken de gemeente en de Sportraad elk jaar de Sport Awards uit. Vanwege het grote succes in 2023, gebeurt dat ook dit jaar weer On Tour. Wethouder Johan van Gerwen en voorzitter van de sportraad Ad van Acht zetten op 7 en 8 juni zowel de kampioenen als de Award-winnende sportvrijwilligers in het zonnetje.

De sportkampioenen uit het sportjaar 2023 worden dan gehuldigd én er wordt een Sport Award uitgereikt aan de Sportvrijwilliger van 2023. Eén voor de jeugd en één voor volwassenen.

Sport Awards

Wethouder Johan van Gerwen: “Ook afgelopen jaar zijn er weer genoeg goede voorbeelden op het
gebied van sport en bewegen die we op een podium willen zetten. Deze sporters en sportvrijwilligers zijn een inspiratie voor anderen en zorgen er voor dat nog meer mensen in Meierijstad gaan sporten en bewegen. En omdat Sport Awards On Tour vorig jaar heel positief is ontvangen, gaan we ook in 2024 weer op pad in ons busje om de sporters en vrijwilligers bij hun vereniging of bij hen thuis te bezoeken!”

Aanmelden Kampioenen en Sportvrijwilligers

Tot en met 7 april 2024 kan iedereen in Meierijstad de kampioenen en sportvrijwilligers van 2023 aanmelden. Via www.meierijstadbeweegt.nl/sportawards kunnen kampioenen worden aangemeld en vrijwilligers worden genomineerd. Op dinsdag 21 mei worden alle genomineerde vrijwilligers bekend gemaakt en kan iedereen in Meierijstad stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan tot en met donderdag 30 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio