16.3 C
De Bilt

Taalcafé in bibliotheek Cuijk

Wil je graag Nederlands spreken met anderen, oefenen met taal of ervaringen uitwisselen? Dat kan! Vanaf 19 juni organiseert Sociom samen met bibliotheek Cuijk wekelijks een taalcafé waar iedereen welkom is: in de oneven weken van 9.30 tot 11.00 uur. In de even weken van 19.00 tot 20.30 uur. Er is een vrije inloop, vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens deze laagdrempelige bijeenkomsten kun je op een ontspannen manier bezig zijn met de Nederlandse taal. In groepjes verbeter je samen met vrijwilligers je taalvaardigheid. Door samen te praten over het dagelijks leven, actuele onderwerpen of een spelletje te spelen word je vanzelf beter in de Nederlandse taal. Iedereen mag meedoen in Cuijk.

Taalcafé

Het Taalcafé is geen school, dus er zijn geen lessen of toetsen. Het is een leuke bijeenkomst die in het teken staat van samen Nederlands praten en oefenen. “Het Taalcafé is een van de dingen die eraan bijdraagt om het spreken van de Nederlands te verbeteren, maar je moet het zelf doen!”, aldus taalcoach Elly ten Katen.

Wil je meer informatie of aan de slag als vrijwilliger? Neem dan contact op met BiblioPlus via taalhuis@biblioplus.nl of met taalcoachcoördinator Lins Laclé via linslacle@sociom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio