5.2 C
De Bilt

Uden gezellig en druk door start van Mega kermis

Uden – De Mega kermis is afgelopen vrijdag van start gegaan in Uden. Elk jaar is dat weer een groot feest, waar veel bezoekers uit het hele land op afkomen, om een gezellig kermis te vieren.

Spectaculaire attractie’s in Uden

Ook dit jaar had men in Uden weer top attracties weten te strikken voor de kermis. Het geheel staat opgesteld in het centrum. Onder de attracties was dit keer voor het eerst de Flyer te bezoeken: een zweefmolen van 80 meter hoog! Ook maakten de Devil Rock en de Fire Ball hun eerste opwachting dit jaar in Uden. Uiteraard waren ook andere attracties, zoals de Polyp, Bugs and Bees, een draaimolen met orgel, een Bungee met trampoline, het Booby Trap Hotel, Europarad, de Booster Maxx, Babyflug, de Dunk Tank en Ghost Villa. En dat is maar een kleine greep uit het aantal attracties.

  • DSC06434 min
  • DSC06444 min
  • DSC06438 min

Inwendige mens goed voorzien

Met zoveel vermaak, krijg je natuurlijk een keer trek. Ook daar hebben ze in Uden goed aan gedacht. Pofertjes, piza’s, pinda’s, snoepgoed, curly chips, crepes en natuurlijk de oer-Hollandse gebakskramen. Limonade en andere dranken zijn er ook volop te vinden, bevoorbeeld in een heuse Bierstube.

Kermis aangevuld met optredens

Buiten het zwieren en het zwaaien waren er ook nog verschillende optredens voor het aanwezige publiek. Daarnaast was er een loterij waar mooie prijzen te winnen was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio