6.9 C
De Bilt

Uden sluit de kermis af met een geslaagde editie

De kermis in Uden sluit dit weekend af met een geslaagde editie. Dit jaar vonden veel mensen de weg naar de kermis die over vijf pleinen verdeeld was. Vaak combineerde bezoekers het uitjes met wat shoppen in de leuke winkelstraatjes in het centrum.

Al jaren op meerdere pleinen in Uden

De kermis in Uden bestaat al een paar jaar uit meerder pleinen, waaronder het Bevrijdingspark. Hier was voor de kleinere bezoekers een speciaal park gemaakt met verschillende familieattracties en spellen. Alle andere pleinen waren goed gevuld met swingende attracties als een Booster, een Polyp, maar ook een reuzenrad om even van het uitzicht te genieten.

3 buitenlandse gastattracties

Dit jaar waren er 3 speciale exploitanten uit Duistland aanwezig, met attracties die nog niet eerder op Nederlandse bodem hebben gestaan. De Top Spin is een grote bank die over de kop ging en heen en weer slingerde. De Entertainer is een molen waar de gondels alle kanten op gingen en de Robotix bleek een vernieuwde versie van Move It 24 van KMG uit Neede in Nederland. Verder waren de er voldoende topattracties van Nederlandse bodem.

[smartslider3 slider=”3″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio