9.6 C
De Bilt

Viaduct A77 bij de Brem opgefleurd

Heijen De zijwanden van het viaduct over de Brem in Heijen zijn de afgelopen weken van een mooie schildering voorzien. Gemeente Gennep heeft in samenwerking met Center Parcs Het Heijderbos aan Studio Karline gevraagd om haar creativiteit los te laten op de betonnen wanden.

Viaduct

Wethouder Janine van Hulsteijn: “Jaarlijks rijden er tienduizenden auto’s met toeristen onder het viaduct richting Center Parcs. De uitstraling van de betonnen wanden was niet de beste entree van onze gemeente, dus hebben we samen met Center Parcs besloten om daar wat aan te doen. Het resultaat is super. De andere kant van het viaduct wordt binnenkort ook aangepakt en de rest van de aanrijroute staat ook nog op het wensenlijstje.”

Opgefleurd met kunst

Karline Linssen van Studio Karline was erg enthousiast toen ze gevraagd werd om met het viaduct aan de slag te gaan: “Wat ben ik blij met deze opdracht, waarmee ik mijn eigen gemeente een stukje mooier mag maken! In mijn ontwerp zitten dieren verwerkt de je hier in de bossen kunt tegenkomen, maar je ziet ook een dikke knipoog naar Het Heijderbos. Tijdens het werken heb ik al veel leuke reacties mogen ontvangen van zowel mensen uit de buurt als toeristen. Super!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio