12.3 C
De Bilt

We zoeken een nieuwe burgemeester! Denk je mee?

Bernheze is op zoek naar een nieuwe burgemeester. Als inwoner kun je de gemeenteraad een handje helpen. Daarvoor hebben we een vragenlijst gemaakt. Wij zijn benieuwd hoe jouw ideale burgemeester eruitziet. Denk je mee?

Zoek mee naar nieuwe burgemeester

De vragenlijst is beschikbaar vanaf vrijdag 14 april en is te vinden via www.MijnBurgemeesterBernheze.nl. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Je kunt de vragen ook telefonisch beantwoorden via 0800 – 757 57 55. Dit nummer is elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

De vragenlijst sluit op maandag 24 april om 9.00 uur. Jouw antwoorden en die van andere inwoners gebruikt de selectiecommissie als inbreng voor het gewenste profiel van de nieuwe burgemeester. Deelname aan de vragenlijst is anoniem.

Op de hoogte blijven

Vul je de vragenlijst in? Geef dan ook aan of je op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten. We vertellen graag meer over de zoektocht naar onze nieuwe burgemeester. Bekijk voor meer informatie over de procedure de infographic ‘In 14 stappen burgemeester’ op www.bernheze.org.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio