15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Iedereen die geïnteresseerd is in Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) en haar werkzaamheden is zaterdag 16 september a.s. van harte welkom op de Lange Brinkweg 81 in Soest. Van 10.00 tot 15.00 uur is het mogelijk om een kijkje te nemen in ‘onze keuken’. Tijdens deze dag zijn een aantal voertuigen van dichtbij te bewonderen, zijn er demonstraties en is het mogelijk om allerlei vragen te stellen aan onze medewerkers. De open dag is geschikt voor alle leeftijden en de toegang is gratis.

Wat valt er te beleven bij RMN?

U krijgt een kijkje in de keuken van RMN waar medewerkers voorlichting geven over hun taken en wat daar allemaal bij komt kijken. Veiligheid is een belangrijk aspect tijdens onze werkzaamheden en we laten u dan ook graag de ‘dode hoek’ van onze chauffeurs ervaren. Er is natuurlijk niets leuker dan zelf ervaren hoe machines werken en ook dat is mogelijk tijdens deze dag.

Lukt het u om met de elektrische stofzuiger – die wij inzetten in de straatreiniging – een parcours af te leggen? Daarnaast zijn er demonstraties van verschillende voertuigen die het reinigingsbedrijf gebruikt voor haar werkzaamheden en is ook onze werkplaats toegankelijk. Hier onderhouden en repareren wij onze voertuigen. Een rondleiding krijgen op het recyclingstation is deze dag ook mogelijk.

Open dag RMN
Beeld: RMN

World Clean Up Day

De open dag valt samen met de World Clean Up Day. RMN nodigt u dan ook uit om vanuit uw wijk zo veel mogelijk zwerfafval mee te nemen naar RMN. Elk uur reiken wij een kleine attentie uit aan de bezoeker (klein of groot) die dat uur het meest ingezamelde zwerfafval heeft meegenomen.   

Recyclingstation als gebruikelijk geopend

Het recyclingstation is als gebruikelijk van 09.00 tot 16.00 geopend voor inwoners van gemeente Soest. Afval wegbrengen is op deze dag dus gewoon mogelijk.

Gratis parkeren

Parkeren kan op het terrein van RMN aan de Lange Brinkweg 81. Volg de parkeeraanwijzingen ter plaatse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio