22.9 C
De Bilt

Doe mee met de 3e Tech Experience Dag Stichtse Vecht als je ondernemer bent in de techniek!

De derde Tech Experience Dag Stichtse Vecht staat in de steigers. Een belangrijke dag, niet alleen voor 7de– en 8ste-groepers, maar ook voor ondernemers in de techniek. Want als ondernemer is dit de kans om onder de aandacht te komen van vakmensen in spé. Op 10 oktober maken namelijk zo’n duizend basisschoolkinderen in de OVVO-hal in Maarssen kennis met de meest verrassende kanten van techniek. Ondernemers in Stichtse Vecht zijn van harte uitgenodigd om hen met workshops te laten ervaren hoe leuk techniek is.  

Robots, drones, sleutelen aan een auto en nog veel meer. De OVVO-hal is 10 oktober een wereld van techniek. Kinderen buigen zich over de werking van een zonnepaneel, een waterpomp en andere nieuwe ontwikkelingen, en ontdekken hun eigen handigheid met gereedschap en machines.

Om 7de-en 8ste-groepers kennis te laten maken met de veelzijdigheid van techniek werden in 2022 en 2023 eerdere edities van de Tech Experience Dag Stichtse Vecht gehouden. Leerlingen én leerkrachten waren zo enthousiast dat nu de derde editie met nóg meer leuke workshops voor de deur staat. Doordat de jongeren zelf aan de slag gaan en ervaren hoe leuk techniek is, kunnen ze een betere studiekeuze maken. Liefst in de techniek natuurlijk, is de gedachte.

Ondernemer: doe mee!

Veel ondernemers die er vorige edities bij waren, staan ook 10 oktober weer klaar om hun passie voor het vak op de jongere generatie over te brengen. Er is nog plek voor leuke workshops. Dus ben je ondernemer in de techniek: doe mee en laat je zien! Help techniek op de kaart te zetten en draag bij aan de oplossing voor het personeelstekort. Ook (gepensioneerde) techneuten met hart voor hun vak zijn van harte uitgenodigd om de kinderen spelenderwijs te enthousiasmeren voor techniek.

Tech Experience Dag

De Tech Experience Dag Stichtse Vecht vindt plaats op donderdag 10 oktober 2024 van 08.30 tot 16.30 uur in de OVVO-hal in Maarssen. Meer informatie en aanmelden bij Rietje Beeren, projectleider Tech Experience Stichtse Vecht: 06-24808958 of rietje@tech-experience.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio