7.7 C
De Bilt

40.000ste bezoekster van Openluchtzwembad Lobeke

Lopik – Openluchtzwembad Lobeke in Lopik begroette dinsdag 24 juli 2018 de 7-jarige Amy Lucas uit Eindhoven als 40.000ste bezoekster. Amy kreeg van badjuf Linda Buitelaar een VVV-bon.

Winnares Amy

De bezoekers van zwembad Lobeke komen overal vandaan zoals uit Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en zelfs uit Eindhoven. De gelukkige Amy logeerde dinsdag samen met haar broertje bij opa en oma in Lopik en kwam afkoelen in het zwembad. Amy was voor het eerst in het Lopikse zwembad, maar dertig jaar geleden kreeg haar vader zwemles in Lobeke. Amy heeft diploma A, B en C en vindt in Lobeke het van de glijbaan gaan en spelen met de banden in het ondiepe bad het leukst.

Vorig seizoen heeft het zwembad op 31 juli 2018 de 40.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met meer dan 50.000 bezoekers.

Zwembad Lobeke

Zwembad Lobeke heeft een 25-meter-bad, een instructiebad en een kleuterbadje, alle drie met een glijbaan. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speelattributen en parasols.

Activiteiten

In zwembad Lobeke kan iedereen zwemmen en plezier hebben op zijn of haar eigen niveau. Zwembad Lobeke leidt op voor 15 verschillende diploma’s en brevetten. Daarnaast staan aqua-sportief, banenzwemmen en de Sportclub Lobeke met snorkelen, onderwater-hockey, waterpolo, schoonspringen en aquabootcamp op het programma.

En natuurlijk zijn er ook dit seizoen voor jong en oud weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Meer informatie

Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en op de website www.lopik.nl/zwembad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio