9.3 C
De Bilt
woensdag, 25 mei 2022

8 winnaars tekenwedstrijd ook in het zonnetje gezet

Lopik Maandagmiddag 24 januari jl. heeft burgemeester Laurens de Graaf acht kinderen die mee hebben gedaan aan de tekenwedstrijd in het kader van het project ‘Waardevol Lopik’ in het zonnetje gezet. Tijdens een digitale prijsuitreiking hebben Tess Mulder, Jorn den Butter, Milan Nobel, Noa Zijderlaan, Omar, Chun de Vaal, Rianne Blok en Marit Kok een cadeau gekregen. De eerste prijs werd al eerder door Lotte Roodenburg gewonnen. Noa Zijderlaan won de tweede prijs en Marit Kok won de derde prijs.

Tekenwedstrijd

In oktober 2021 konden alle kinderen van 4 -12 jaar uit de gemeente Lopik meedoen met de tekenwedstrijd in het kader van het project ‘Waardevol Lopik’. Ruim 75 kinderen leverden een tekening in. Lotte Roodenburg (10) uit Benschop won de tekenwedstrijd en is sinds 23 november jl. de eerste kinderburgemeester van de gemeente Lopik.

tekenwedstrijd
Jury presenteert top 3 winnaars tekenwedstrijd. Foto gemeente Lopik

Acht winnaars

De jury, bestaande uit burgemeester Laurens de Graaf, Ton Goedemans (ambassadeur van het project ‘Waardevol Lopik’) en Laura Overhorst (projectmedewerker) koos de winnaars al in november. Maar vanwege de coronamaatregelen is de prijsuitreiking uitgesteld. “We hadden gehoopt de uitreiking in het nieuwe jaar fysiek te kunnen organiseren, vanwege het hoge aantal besmettingen is toch gekozen voor een digitale prijsuitreiking”, aldus burgemeester Laurens de Graaf.

tekenwedtrijd
Prijsuitreiking tekenwedstrijd 24 januari 2022. Foto: gemeente Lopik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio