14.9 C
De Bilt

Aannemingsovereenkomst Hart van Leusden ondertekend

Leusden – Maandag 3 september ondertekenden algemeen directeur van Roelofs de heer G. (Gerard) Hoiting en projectwethouder de heer P.J. (Patrick) Kiel een aannemings-overeenkomst voor het project Hart van Leusden.

Buitenruimte Hamershof

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor het eerste deel van de buitenruimte van de Hamershof. Het gaat om het gebied rond het nieuwe Huis van Leusden en ’t Erf.

Afsluiting ontwerpproces

Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst wordt het ontwerpproces afgesloten en begint een nieuwe fase voor het Hart van Leusden. De gemeente en de aannemer zijn trots op het tot dusver behaalde resultaat en zien deze nieuwe fase, het aanleggen van de buitenruimte, met vertrouwen tegemoet.

Kwaliteitsimpuls winkelcentrum

Projectwethouder Patrick Kiel: “De komende periode gaan we in de Hamershof een enorme stap zetten in het verbeteren van de buitenruimte. Het hele winkelcentrum krijgt hiermee een grote kwaliteitsimpuls. Het is helemaal fantastisch dat we dit in nauwe samenwerking met de winkeliers en de bewoners kunnen doen. Wel zullen de werkzaamheden her en der voor wat overlast kunnen zorgen, maar deze zullen we zo veel mogelijk proberen te beperken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio