13.1 C
De Bilt

Activiteitenmarkt Houten op zaterdag 4 september

Houten – De Activiteitenmarkt is hét evenement waar inwoners kunnen kennismaken met een divers aanbod aan Houtense organisaties. Hier kunt u ideeën opdoen voor een nieuwe activiteit, vragen aan een deelnemende organisatie stellen of u aanmelden als vrijwilliger. De markt is voor organisaties dan ook een uitstekende manier om zich aan het grote publiek te presenteren.

Houtense Activiteitenmarkt

Op zaterdag 4 september van 10:00 – 16:00 uur is alweer de 22ste editie van de Houtense Activiteitenmarkt. Met alle geplande extra maatregelen en aanpassingen in de uitvoering van de Activiteitenmarkt, hebben we er vertrouwen in dat deze op 4 september wederom op een veilige manier kan plaatsvinden.

Opzet en inrichting

De opzet en inrichting van de markt zal net als afgelopen jaar anders zijn. De locatie – Het Rond – en de basis van de plaatsing van de kramen blijven hetzelfde, alleen zal alles veel ruimer opgezet worden. Op die manier is het voor deelnemers en bezoekers mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Om te veel drukte op één plaats te voorkomen, hebben we helaas het podium en de bijbehorende optredens moeten schrappen.

Vertrouwd gebleven

Ondanks alle aanpassingen is de Activiteitenmarkt zo ingericht dat toch de vertrouwde opzet beleefd wordt en het publiek zich kan laten verrassen door bestaand en nieuw Houtens aanbod. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Datzelfde verwachten wij van deelnemers en bezoekers.

Laten we er samen een mooi en gezellig evenement van maken. We zien u graag op de Activiteitenmarkt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio