10.2 C
De Bilt

Bel BghU bij vragen gemeentebelasting in Zeist

Rond 30 januari ontvangen de huurders van woningen de aanslag van de gemeentelijke belastingen. BghU verstuurt deze aanslagen namens de gemeente Zeist. Voor vragen over de belastingaanslag kan men bellen met BghU (niet met de gemeente Zeist). Omdat inwoners de dienst vanwege de coronamaatregelen niet kunnen bezoeken, heeft zij besloten om op vier extra avonden telefonisch bereikbaar te zijn voor vragen over de aanslag.

BghU

De dienst is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur, en extra op de avonden van 9, 11, 16 en 18 februari van 17:00 tot 20:00 uur. Het telefoonnummer is: 088-0640200. Inwoners kunnen bellen met vragen over hun belastingaanslag, de mogelijkheden voor het aanvragen van kwijtschelding, het treffen van een betalingsregeling, et cetera.  Het is verstandig om bij het bellen de belastingaanslag bij de hand te hebben.

Aanslag eind januari

Rond 30 januari krijgen alleen huurders de aanslag. Eigenaren van woningen ontvangen de belastingaanslag eind februari. Er wordt nog gekeken naar mogelijkheden voor extra openingstijden in maart. BghU staat voor ‘Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht’. Deze organisatie heft en int de belastingen voor een aantal gemeenten en het hoogheemraadschap.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio