7.7 C
De Bilt

Met de Beleefkaart op eendagsvakantie

Utrecht – Utrechts Landschap geeft nu de Beleefkaart cadeau. Hierop zijn volop tips te vinden voor een leuke eendagsvakantie, want deze zomervakantie zullen meer mensen dichtbij huis eropuit trekken. Utrechts Landschap merkt dat veel mensen op zoek zijn naar leuke routes in de natuur. Dit is terug te zien in een verdubbeling van het aantal gezochte wandelroutes op de website. Utrechters kunnen de Beleefkaart aanvragen via www.utrechtslandschap.nl/eendagsvakantie.

De Beleefkaart

De Beleefkaart is erg handig bij het plannen van een dagje weg. De kaart staat vol met wandel- en fietsmogelijkheden. Kom je onverhoopt ergens op een plek waar het erg druk is dan vind je op de kaart in een oogopslag alternatieven in de buurt om naar uit te wijken. Ga lekker op pad en ontdek hoeveel er te zien en te beleven is.

Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap beschermt natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. Er is dicht bij huis zoveel moois te vinden: weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden, vogelrijke uiterwaarden en draaiende molens. Dat mag niet verdwijnen!

Sinds 1927 kopen zij natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties. Zij beheren het en stellen het open voor publiek. Inmiddels hebben ze ruim 5.500 hectare natuur, buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden veilig- en opengesteld. Het werk van Utrechts Landschap is mogelijk dankzij de steun van 27.500 donateurs (Beschermers), 745 vrijwilligers en 63 bedrijfsvrienden. Als u wilt meedoen of meegenieten, kijk dan op www.utrechtslandschap.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio