14.9 C
De Bilt

Blijven tennissen met dementie is mogelijk in Zeist

Zeist – Tennisvereniging Griffensteyn en Stichting Naburen hebben de handen ineen geslagen om binnen de vereniging ruimte te bieden voor tennissen aan mensen met dementie, zodat ook zij volledig deel uit blijven maken van onze samenleving en het verenigingsleven. Dat is niet alleen goed om een sociaal isolement tegen te gaan; door in beweging te blijven kun je bijdragen aan het vertragen van de dementie.

Tennissen bij Griffensteyn

Vanaf 5 november kunnen mensen met dementie iedere vrijdagmiddag om 13.30 uur tennissen bij Tennisvereniging Griffensteyn. Dit tennismiddagje wordt ondersteund door vrijwilligers met tenniservaring. Na het tennissen drinken we met elkaar een kop thee of koffie en is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Rond 15.30 uur ronden we de middag af.

Wat heb je nodig?

Om mee te doen met het tennissen heb je vooral goede zin nodig. Enig balgevoel is daarbij ook prettig. Mocht je een tennisracket hebben, dan is het fijn deze mee te nemen. Gymschoenen zijn wel noodzakelijk. Het betreft is een kosteloze activiteit waarvoor géén indicatie nodig is.

Contact en opgeven

Lijkt het je leuk om deel te nemen, neem dan contact op met Arthur Tutein Nolthenius (06-53455261) of Sarah Verkruijssen (06-46867645) of meldt je aan a.tutein.nolthenius@live.nl. Natuurlijk zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden van verschillende vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio