Bomen scoren na een natuurramp door voetballen en hockeyen

Utrechtse Heuvelrug Op vrijdag 18 juni is de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, getroffen door een verschrikkelijke windhoos. Daarbij is naast veel schade aan huizen, auto’s en andere bezittingen van de bewoners ook een flink stuk natuur verwoest. Duizenden bomen zijn omgewaaid, hele bospercelen liggen plat. De zichtbare schade doet nog steeds veel met mensen en herstel is kostbaar en gaat lang duren. Daarom zetten de vijf clubs zich, samen met een nieuw teamsponsorplatform uit de gemeente, zich in om op een originele manier te helpen.

Bomen scoren

In het weekend van 29,30 en 31 oktober laten teams van de 5 clubs hun competitiepunten sponsoren via www.goal41.nl voor €1 per doelpunt en scoren zij dit weekend samen voor nieuwe bomen. Op nationale boomfeestdag, 10 november zal de cheque door kinderen van de 5 clubs worden overhandigd aan burgemeester Frits Naafs en Stichting bomen voor Leersum e.o.

Deelnemende clubs zijn:

– DMHC Shinty (hockey, Driebergen)

– Doornse Hockeyclub (hockey, Doorn)

– H.C. de Haaskamp (hockey, Amerongen)

– FC Driebergen (voetbal, Driebergen)

– v.v. H.D.S. (voetbal, Leersum)

Goal41.nl is een initiatief van Marcel Meijer en Michel Kriatkow. Dit teamsponsorplatform is opgezet om clubs, teams of goede doelen te helpen aan extra inkomsten zonder veel regelwerk. Een actie kan uitgezet worden voor een teamdoel (bijvoorbeeld samen nieuwe shirts of pannenkoeken eten), een clubdoel (zoals nieuwe zonnepanelen op het clubhuis), maar ook voor een regionale of nationale actie voor een goed doel.

Meer informatie? Kijk op www.goal41.nl, bel Michel Kriatkow op +31 6 33727167 of stuur een mail naar hallo@goal41.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img