Brouwer Technology blijft met koop bedrijfskavel gehuisvest in Nijkerk

Nijkerk – Brouwer Technology is van oorsprong een koeltechnisch installatiebedrijf met klanten in de omgeving van Nijkerk en daarbuiten. Het bedrijf is gestart als leverancier en monteurs van airconditioning voor kantoren, procesruimtes en installaties voor vries- en koelcellen.

Onderhoud en service

Zij verzorgen ook het onderhoud en hebben hiervoor een 24-uurs servicedienst. Het technologiebedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en heeft zich naast deze werkzaamheden ook gespecialiseerd in het onderhouden van HVAC (Heating, Ventilation en AirConditioning) systemen van treinen, metro’s en trams. Dit doen zij al zo’n 18 jaar.

Snelle ontwikkeling in laatste 6 jaar

De laatste 6 jaar heeft Brouwer Technology zich verder toegelegd op diverse andere sub-systemen van treinen, metro’s en trams, zoals deursystemen, diverse elektronische systemen, veiligheidssystemen, het verlijmen van ramen en spot-repair aan het exterieur. Een aantal van deze werkzaamheden wordt in de hoofdvestiging in Nijkerk uitgevoerd en er wordt ook veel werk uitgevoerd op locatie bij haar klanten. Opdrachtgevers zijn een aantal grote treinenbouwers, zoals Bombardier, Siemens, Stadler, Alstom en CAF  en diverse vervoerders in de Benelux: NS, RET, HTM, GVB, NMBS, Arriva en Connexxion.

Eindelijk eigen pand

Het techbedrijf is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Zij is nu 9 jaar gevestigd op de Ampérestraat in een bedrijfsverzamelgebouw. Vanwege de goede resultaten en de enorme groei, wordt er nu grond gekocht aan de Ohmstraat om een eigen pand te kunnen bouwen.

Werk voor de regio

Wethouder Patricia van Loozen is content met de verkoop: “Brouwer Technology maakt een grote sprong in de ontwikkeling. Momenteel gevestigd in een gehuurd pand en nu wordt er een kavel van 4.500 m2 gekocht voor de bouw van een mooi bedrijfspand met zicht op de Ambachtsstraat. Een compliment aan de heren Brouwer en Van Heesch voor hun bedrijfsvoering. Ook fijn dat er aandacht is om personen in dienst te nemen uit de met afstand tot de arbeidsmarkt”. Dit betekent dat  ook de regio profiteert van de extra werkgelegenheid.

Bedrijventerrein Westkadijk

Met de verkoop is een perceel bedrijfsterrein verkocht in terrein Westkadijk aan de Ohmstraat. In dit gebied is nog één perceel beschikbaar. www.nijkerka28.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img